Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Pártoskodó hétvége: mindenki m
  2009-12-13 11:22:55, vasárnap
 
  Pártoskodó hétvége: mindenki mindenkivel összefeküdne, csak meglegyen a helye
2009. december 13. 10:12:28

Igazán nem nevezhető eseménytelennek a hétvége a parlamenti pártok szemszögéből nézve. Mármint ha egy történést, cselekményt önmagában eseménynek lehet nevezni, még akkor is, ha semmiféle tartalom nem áll mögötte.

Az MSZP nevű politikai részvénytársaság szappanoperába illő jelenetekkel tette véglegessé azt, amit már mindenki tudott: a bajszától megszabadult Mesterházy lesz a miniszterelnök-jelöltjük. A zsidók törpepártja pedig újabb négyévnyi parlamenti politizálásról álmodozik, az MDF már nem is igazán tudja, hogy ki a szövetségese, de abban biztos, hogy a nemzet az neki ellensége. A narancsbőrbe bújt újkommunisták pártja pedig nagyokat nyilatkozott. De menjünk csak sorjában.

Idézzük egy pillanatra az MNO-t: ,,Az MSZP kongresszusa Mesterházy Attilát választotta a párt miniszterelnök-jelöltjének szombaton. Lendvai Ildikó bejelentette: az országos listát 70 százalékos, a miniszterelnök-jelöltet pedig 90 százalékos többséggel választották meg a küldöttek. A pártelnök szerint a döntés bizonyítja, hogy a magyar baloldalnak van jövője.

Azért ebben nem sok összefüggést vélek látni, legalábbis ami Mesterházy jelölését és a nem létező magyar baloldal jövőjét illeti, hacsak a friss miniszterelnök-jelölt pornósztárokra emlékeztető arcszőrzetének eltűnése és a baloldali vörös jövő között nincs szorosabb összefüggés. Lendvai Ildikó szerint van, de ő ezt biztosan jobban tudja, hisz aki botox-injekciókra jár, annak képben kell lennie az ilyen, földi halandó előtt rejtett összefüggésekkel is. Az országos listájuk elfogadásának 70%-os aránya azért jelzi, hogy Gyurcsány előkelő helyezésével sokan megbékéltek a párton belül, nem érzik úgy, hogy Fletónak elszámolni valója lenne a nemzettel. Ezt megjegyezzük, a hírt pedig eltesszük azokra az időkre, amikor nagy letartóztatásokkor a ,,belülről bomlasztottam a cionista MSZP-t" című mosakodások jönnek.

Mesterházy sem volt jobb, azt hangsúlyozta: nem fogja engedni, hogy egyéni érdekek vagy saját pénztárcája miatt bárki is a baloldal jövőjét, Magyarország boldogulását veszélyeztesse. Szemtanúk elmondása szerint ekkor többen elkezdtek kifele rohanni, hogy a leszakadó plafon agyon ne üsse őket, de végül nem történt különösebb katasztrófa, viszont a közelben tartózkodó takarítónő és egy technikus srác minden ügyességére szükség volt, hogy az új konkvisztádort le ne húzza a bal zsebében tartott pénztárcája.

Az asszonyok pedig hisztiztek egyet: Havas Szófia (nem, ez nem azt jelenti, hogy a bolgárok fővárosában nagy mennyiségű téli csapadék hullott, ez egy komcsi képviselőnő neve) azért rikácsolt egy sort, hogy a ,,szakpolitikusok nem kerültek az őket megillető helyre", majd durcásan bejelentette, hogy vegyék le őt a listáról. Pár bővérű nőszemély követte őt, így kis szerencsével nem kell elviselnünk őket a kampány idején sem. A szakpolitikáról szólva: mikor volt olyanja az MSZP-nek?

Szili Katalin is hasonló lépést tervez, őt Gyurcsány előkelő helyezése akasztotta ki. Érdekes, hogy egyes kommunista politikusbűnözők a választások előtti fél évben mekkora szakmai és erkölcsi fölényről igyekeznek tanúbizonyságot tenni. Szilinek eszébe sem jutott akkor kikelni Gyurcsány ellen, amikor az a magyarok szemeit lövette ki Budapest utcáin.

Bajnai Gordonka jött, pislogott és megintett mindenkit: ,,fájni fog". Azaz, ha jönnek a populisták, demagógok, neonácik stb., akkor itt jaj lesz mindenkinek. Gyakorlatilag megpróbálta magukat az egyedüli reménysugárként feltüntetni, de ő sem gondolhatta komolyan, hisz az utóbbi hét év kormányzását tekintve azt is mondhatnánk, talán jobban jártunk volna, ha a Blaha Lujza téri csövesek irányítják az országot.

Aztán jött megint a cenzorok botoxarcú bábája és kijelentette, hogy ,,egy a tábor, egy a zászló". Bizony, testvéreim, nem vicc, Orbántól tanul a vénlány.

A zsidópárt ma küldöttgyűlést tartott. A szabad szemmel már alig látható politikai formáció politikusai tanácstalanságukban a GPS-hez nyúltak, ugyan már, segítsen nekik eme technikai csoda, merre van számukra a kivezető út. A feladattól megrettenő okos műszer a rá nehezedő terhelés miatti összeomlása előtt ennyit tudott mondani: újratervezés. Így aztán ez lett a Szadesz új programjának a neve, amit a küldöttek el is fogadtak. Azért az jelzi elbizakodottságukat (vagy a műszer nem volt már használható), hogy programjuk tennivalóit 2010 és 2014 közé teszik. Persze, ha a 2010 utáni lapokon a börtönkoszt szerepel, akkor érthető...

Az MDF-nél semmi különös, hazánk legsötétebb gazdasági bérgyilkosainak egyikét, a nemzetközi bankárvilág parancsait túlteljesítő Bokros Bajusz Lajost választották meg miniszterelnök-jelöltjüknek. Az egykor magát jobboldalinak és konzervatívnak nevező politikai alkulat az elmúlt időszakban már mindenkinek az ágyában megfordult, aki csak elejébe állt. Dávid Ibolya a félrebillent kalapja alól egyébként ismét állást foglalt, szerinte Bokros Lajos neve a garancia arra, hogy a többi párttól eltérően ők komolyan gondolják a ,,konzervatív gazdaságpolitikai fordulatot".

Nem tudom, észrevették már a kedves olvasók, hogy Ibolyka drága újabban mennyi állást foglal? Majd' mindennap szükségét érzi ennek, s ha most az ,,áll", illetve a ,,fog" szavakból kiindulva és elnézve a kalapos királynő kiélt arcát bizonyos freudi következtetések jutnak eszünkbe, azon nem kell csodálkoznunk.

A Zsidesz hozta a szokásos szájkaratézós formáját: ma is feljelentettek valakit, mert az MTV székházának ügyében állítólag pénzlenyúlás történt. Ugyan, ki hitte volna... Amúgy pár éve mi meg akartuk oldani az MTV székházának a kérdését, de a Zsidesz valahogy nem akart besegíteni. Szijjártó meglátta a múltat az MSZP és az MDF listáján, és miután megfordult, Stumpf szemrehányó tekintetével találkozott. Elpirulva és lehajtott fejjel suttogta. ,,nem úgy értettem, Pityukám, hisz tudod..." És Pityuka tudta, barátságosan vállon veregette tanítványát. Orbán Viktor egyébként tényleg zseniális politikus. Advent harmadik vasárnapja előtti szombaton a kamrájában keresgélt és mit talált? Az egész jövő évi agrárbüdzsé összegét. Rohant is az InfoRádióba, hogy megossza ezt a hallgatóságával, akik önfeledt tapsikolásban törtek ki.

Nagyjából ennyi történt a tolvajpártok háza táján a hétvégén. A Jobbik kereszteket állított, gazda- és lakossági fórumokon kérte ki a nép véleményét a következő időszak tennivalóiról, szakmai konferenciákon dolgozott tovább a programján. Vélhetően valahol ismét leszúrtak, kiraboltak, felgyújtottak, megerőszakoltak, lefejeztek, széttrancsíroztak egy magyart a cigányok, a Gárda ma is segített valahol egy magyar embernek. Ez azonban nem éri el a média ingerküszöbét. Sebaj, ha lassan, némán is, de jövünk!

Kitartás, szebb jövőt!

Florian Geyer

Forrás: kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összefüggésekkel, politikusbűnözők, részvénytársaság, következtetések, reménysugárként, szakpolitikusok, szakpolitikáról, tanúbizonyságot, hallgatóságával, bérgyilkosainak, megerőszakoltak, eseménytelennek, konkvisztádort, arcszőrzetének, miniszterelnök, konzervatívnak, konferenciákon, szappanoperába, feljelentettek, veszélyeztesse, küldöttgyűlést, pornósztárokra, politizálásról, ingerküszöbét, tennivalóiról, felgyújtottak, újkommunisták, gyakorlatilag, elfogadásának, bomlasztottam, jobboldalinak, csodálkoznunk, szájkaratézós, tapsikolásban, barátságosan, újratervezés, parlamenti pártok, bajszától megszabadult, zsidók törpepártja, neki ellensége, narancsbőrbe bújt, országos listát, pártelnök szerint, döntés bizonyítja, magyar baloldalnak, baloldali vörös, országos listájuk, párton belül, hírt pedig, cionista MSZP-t”, baloldal jövőjét, leszakadó plafon, Mesterházy Attilát, Lendvai Ildikó, Havas Szófia, Szili Katalin, Bajnai Gordonka, Blaha Lujza, Bokros Bajusz Lajost, Dávid Ibolya, Bokros Lajos, Orbán Viktor, Florian Geyer,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A keserű igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Muratáj  Föld napja április 22  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Tehetségtelen gyerek nincs.  Szép estét kedves látogatóimna...  Ébredj  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Idézetek a barátságról  Rögtön puha Mézes Krémes  Minden gyerek jó.  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Jó éjszakát  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Alakot vált...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Beney Zsuzsa - Álom  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Az idő elsodorja létezésünk  Palóc Grand Canyon  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Palóc Grand Canyon  Volt egy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Kellemes esti időtöltést  A hét szűk esztendő  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
parlamenti pártok, bajszától megszabadult, zsidók törpepártja, neki ellensége, narancsbőrbe bújt, országos listát, pártelnök szerint, döntés bizonyítja, magyar baloldalnak, baloldali vörös, országos listájuk, párton belül, hírt pedig, cionista MSZP-t&#8221, baloldal jövőjét, leszakadó plafon, közelben tartózkodó, technikus srác, asszonyok pedig, bolgárok fővárosában, komcsi képviselőnő, őket megillető, kampány idején, szakpolitikáról szólva, választások előtti, egyedüli reménysugárként, cenzorok botoxarcú, szabad szemmel, feladattól megrettenő, 2010 utáni, börtönkoszt szerepel, nemzetközi bankárvilág, egykor magát, elmúlt időszakban, ágyában megfordult, félrebillent kalapja, garancia arra, többi párttól, kedves olvasók, kalapos királynő, szokásos szájkaratézós, kamrájában keresgélt, egész jövő, tolvajpártok háza, következő időszak, magyar embernek, média ingerküszöbét, összefüggésekkel, politikusbűnözők, részvénytársaság, következtetések, reménysugárként, szakpolitikusok, szakpolitikáról, tanúbizonyságot, hallgatóságával, bérgyilkosainak, megerőszakoltak, eseménytelennek, konkvisztádort, arcszőrzetének, miniszterelnök, konzervatívnak, konferenciákon, szappanoperába, feljelentettek, veszélyeztesse, küldöttgyűlést, pornósztárokra, politizálásról, ingerküszöbét, tennivalóiról, felgyújtottak, újkommunisták, gyakorlatilag, elfogadásának, bomlasztottam, jobboldalinak, csodálkoznunk, szájkaratézós, tapsikolásban, barátságosan, újratervezés, programjának, összefeküdne, tolvajpártok, nyilatkozott, narancsbőrbe, bejelentette, megjegyezzük, szövetségese, kormányzását, összefüggést, szemszögéből, magyarország, kijelentette, boldogulását, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.